Bangkok International Motor Show ünnepélyes megnyitója képekben

A 2024-es Bangkoki Nemzetközi Autószalonon a Supercars – Hyper autók teljes flottája érkezik, amelyek értéke meghaladja a 2 billió bahtot. Az autók bemutatják és kibővítik a kiállítási területet az Impact Forum 4-es csarnokig, hozzáadva Glamping zónákat, klasszikus autókat és autódíszítő berendezéseket.

A Grand Prix International Public Company Limited, mint a Bangkoki Nemzetközi Autószalon szervezője arra készül, hogy feldobja az idei eseményt a több mint 2 milliárd baht értékű Supercar és Hyper autópark bemutatásával. Ezeket a vezető thaiföldi autógyűjtőktől gyűjtötték össze, és az Impact Forum 4-es csarnokának új kiállítóterében mutatják be, beleértve a klasszikus autókat és a vezető márkák Cars dekorációs felszereléseit. A Glamping zónákat a kempingezést és a lakóautózást kedvelő fiatalok trendjére válaszul adták hozzá.

Dr. Prachin Eiam-lamnao, a Grand Prix International Public Company Limited vezérigazgatója, mint a 45. Bangkoki Nemzetközi Autószalon elnöke , felfedte, hogy további 11 600 négyzetméterrel bővíti a kiállítási területet az Impact Forum 4-es csarnokban a növekedésnek való megfelelés érdekében. az autóipar és az autóhasználók érdeklődése Thaiföld iránt, valamint az a cél, hogy a jövőben egy olyan kiállítás legyen, amely a közlekedés minden formáját lefedi, beleértve a szárazföldi, légi és vízi közlekedést is.

„A 45. Bangkoki Nemzetközi Autószalon rendkívül pozitív visszhangot kapott, 49 autó- és motorkerékpár-gyártó vett részt ezen az eseményen. Ez arra késztette a Grand Prix International Public Company Limited-et, mint szervezőt, hogy a kiállítóteret az Impact Forum 4-es csarnokig bővítse, hogy a jövőben is alkalmazkodjon a Bangkoki Nemzetközi Autószalon növekedéséhez.”

„A 45. Bangkoki Nemzetközi Autószalonon lesz a Supercars és a Hyper autók kiállítása. Ezek közül néhány rendkívül ritka, és csak néhány a világon, amelyek világszínvonalú thai autógyűjtők – Khun Akapat „Kim” Phornprapha – tulajdonában vannak. Például a legendás Lamborghini Countach LPI 800-4, mindössze 112 darabból, több mint 270 millió baht értékben, 802 lóerős maximális teljesítmény növelésével, mindössze 2,8 másodperc alatt gyorsul 0-ról 100 km/h-ra, és eléri a végsebessége 355 km/h.”

Ezen túlmenően az eseményen bemutatják a Lamborghini Aventador LP 770-4 SVJ 63 Roadstert, az Aventador vonal legkiválóbb modelljét, amelyből mindössze 1 darab áll rendelkezésre Thaiföldön, és korlátozott gyártású, világszerte mindössze 63 példányban, aminek ára 70 feletti lesz. millió baht. A sorozat utolsó modelljeként a Lamborghini egy másik ritka modellje, a Lamborghini Gallardo LP570-4 Squadra Corse is helyet kap majd, amelyet különleges dekorációs fejlesztései jellemeznek.

Ezen az eseményen kerül sor a Nissan legendás szuperautójának, a Nissan GT-R T-specnek a bemutatójára is, amelyből mindössze 100 darab készült, és ehhez a modellhez mindössze két színben kapható: Midnight Purple és Millenium Jade.

A Rolls-Royce Dawn Landspeed egy különleges kollekció, amelyet a korszak legnagyobb sebességrekordjainak tiszteletére és emlékére hoztak létre, mindössze 25 darabot gyártottak világszerte. Ezenkívül a Rolls-Royce Phantom Tempus egy limitált szériás modell, mindössze 20 darabot gyártottak, és a Rolls-Royce luxus kivitelezésének megtestesítőjét képviseli. Csillagászati ​​és időbeli témákat tartalmaz, lenyűgöző csillagkép-mintával a központi felső konzolon, valamint számos más egyedi funkciót.

Az esemény fénypontja a McLaren Speedtail megjelenése lesz, egy 1070 lóerős, 1150 newtonméter maximális nyomatékú hibrid hiperautó, amely mindössze 12,8 másodperc alatt képes 0-ról 300 km/h-ra gyorsulni, és eléri a 12,8 másodperces végsebességet. 403 km/h. Világszerte csak 106 darabra gyártják, és jelenleg több mint 400 millió baht értéket képvisel.

Sőt, ezen a rendezvényen számos álomszuperautó gyűjteménye kerül bemutatásra, köztük a Ferrari klasszikus és jelenlegi modelljei, több mint 10 autó.

Ami az idei eseményhez hozzáadott új zónákat illeti, ezek között szerepelnek klasszikus autók, lakóautók, autódekorációs felszerelések és egy Glamping Zone, amely megfelel a thai emberek jelenlegi életmódjának és trendjeinek. Ezenkívül lesz egy Line Friends hivatalos árusító standja is, ahol a rajongók megnézhetik és fotózkodhatnak a szeretett Barna Medve karakterrel és barátaival, valamint a Crane játékkal és a GaShaPonnal.

A 45. sz2024. március 27. és április 7. között a Bangkoki Nemzetközi Autószalonra a Challenger Halls 1-3 és Impact Forum 4, Impact, Muang Thong Thani csarnokban kerül sor. hétfőtől péntekig, szombaton, vasárnap és munkaszüneti napokon 11:00 és 22:00 óra között.