A Triumph Motorcycles megrohamozza a 2024-es Autószalont 3 új motorkerékpár-modell bemutatásával 3 szegmensben: a „Rocket 3 Storm”, „Tiger 900” és „Daytona 660”, amelyek gyakorlati tapasztalatszerzésre és előzetes foglalásra kizárólag a következő címen érhetők el. az esemény, speciális akciókkal, amelyek csak a bemutatón érhetők el.

A „Triumph Motorcycles” a 2024-es Autószalonon a teljes motorkerékpár-kínálatot az élvonalba emelte 5 új modell bemutatásával 3 szegmensben 2024-re. Kezdve a Rocket 3 Storm R-vel és a Rocket 3 Storm GT-vel a Rocketben szegmensben, amely az új generációs gyártósor legnagyobb motorjait, megnövelt teljesítményt, jobb vezérlést és magával ragadó színtónusokat tartalmaz. Ezt követte az Adventure szegmens a Tiger 900 GT Pro és a Tiger 900 Rally Pro modellekkel.

Az Adventure szegmens a Daytona 660 sportos motorkerékpárral egészült ki, amely új, háromhengeres motorral büszkélkedhet, 660 köbcentis lökettérfogattal. Lenyűgöző, sportszerű teljesítményt, dinamikus kezelhetőséget és fokozott vezetési élményt nyújtva a képességek és specifikációk csúcsát képviseli kategóriájában. Mindezeket a modelleket bemutatták a közeli élmény érdekében, és lefoglalhatók.

Emellett a látogatók igénybe vehetik a kizárólag a rendezvényen elérhető exkluzív promóciókat is, például maximum 200 000 baht pénzügyi ajánlatot kaphatnak, hogy könnyedén a kedvenc Triumph motormodelljük tulajdonosává váljanak. Sőt, akár 50%-os kedvezményben is részesülhetnek a kiválasztott ruhakollekciókból.

Sőt, a Triumph standon belül még sok felfedeznivaló van. Thaiföldön először mutatják be a „Speed ​​400” és „Scrambler 400 X” egyedi motorkerékpárokat, amelyeket vezető testreszabási műhelyek, a K-SPEED és a ZEUS CUSTOM készítettek. Ezeknek az alkotásoknak az a célja, hogy még jobban inspirálják a rajongókat és a motorkerékpárok testreszabása iránt szenvedélyeseket. De ez még nem minden! A látogatók számos különleges akciót is igénybe vehetnek, beleértve a maximum 200 000 baht pénzügyi ajánlatot és akár 50%-os ruházati kedvezményt is, amely kizárólag a rendezvényen érhető el. Ne hagyd ki! Látogasson el hozzánk 2024. március 27. és április 7. között a „45. Bangkoki Nemzetközi Autószalonon” a Booth Triumph M1-ben, Challenger Hall 1, IMPACT Arena, Muang Thong Thani.